7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

De kolde og mørke vintermåneder er kommet, hvilket betyder, at det bliver tidligt mørkt. Det er vigtigt at man passer på sig selv i trafikken og især når mørket er kommet. Uanset om du er i bil, er gående eller cykler, så skal andre tydeligt kunne se dig i trafikken. Er du på cykel, er det nødvendigt at have nogle gode og solide cykellygter på, så ingen er i tvivl om hvor du færdes henne. Der findes et stort udvalg af cykellygter på det danske marked, så det gælder bare om at finde nogle der passer perfekt til din cykel.

Invester i gode cykellygter

Det kan godt svare sig at man giver nogle flere penge for lygter i god kvalitet, da de typisk holder længere. Holdbare cykellygter har ofte et kraftigere lys, hvilket betyder, at man bedre kan se dig på lang afstand. På internettet kan du altid se hvilke cykellygter der er mest populære at købe. Danskerne er gode til at give deres mening til kende, hvilket betyder, at du med garanti kan finde ud af hvilke lygter, danskerne er mest vilde med. Der bliver hvert år lavet cykellygte tests, hvor du også kan blive klogere på hvilke mærker, der er mest tilfredsstillende. Disse undersøgelser kan spare dig for en del research arbejde, da du kan nøjes med at se nærmere på de mærker, som der er blevet testet.

Kraftige cykellygter er populære

På flere hjemmesider kan man tydeligt se, at der bliver solgt mange cykellygter til MTB. Disse cykellygter har et kraftigt lys, der gør, at man kan se dig tydeligt på flere meters afstand. Ifølge statistikker er det ikke kun cykellister der køber dem. Gående med hund, barnevogn eller andet investerer i de samme lygter, så biler og cykler også kan se dem på afstand. Hvis du holder meget af at cykle på mountainbike, så er disse lygter uundværlige. De er oprindeligt beregnet til denne cykeltype og en sand mountainbike kører er ligeglad med hvad vejr og vind siger – så længe det bare er muligt at kunne komme ud på vejene. Køb de stærkeste cykellygter til MTB her i vintersæsonen, så du er klar til at kunne få nogle fantastiske cykelture i den mørke tid.

Reflekser er også gode at anskaffe sig

Udover at have lygter på når man færdes i trafikken, så er det også en god ide at iføre sig reflekser. Reflekser er med til at gøre dig endnu mere synlig i trafikken, da de reflekterer lyset tilbage, så andre bliver opmærksomme på, at du er der. For at sikre dig selv bedst muligt, bør du både iføre dig lygter og reflekser for at være på den sikre side.